Banner
Banner
Чем человек умнее и добрее, тем больше он замечает добра в людях Блез Паскаль

Новости

13 августа 2021

Запрошення до участі у тендері на Розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію Будівлі дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради

БФ «Фонд Бориса Колеснікова» запрошує потенційних Учасників тендеру надати комерційні пропозиції щодо виконання робіт з Розробки проектно-кошторисної документації на реконструкцію Будівлі дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради (Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Абрамова, 2) відповідно до вимог Правил проведення тендеру (додаються). 
 
Термін подання комерційної пропозиції 13 серпня – 21 вересня 2021року.
 
Валюта пропозиції – гривня.
 
Ціна та загальна вартість пропозиції мають бути зазначені з ПДВ. 
 
Для участі у тендері Учасники повинні на сайті www.kolesnikovfund.org у розділі «Тендери» вибрати актуальний тендер та заповнити форму-заявку. Після обробки заявки на вказану Учасником електрону пошту буде відправлений пакет документів щодо тендеру або мотивована відмова. 
 
Заявка не буде розглядатися як зобов’язання до участі в тендері та може бути відкликана учасником у будь-який момент до вказаної кінцевої дати надання комерційних пропозицій.
 
Для участі в тендері необхідно подати наступні документи:  
1. Анкету;
2. Банківські реквізити, в т. ч.:
Форма банківські реквізити
Довідка з банку про відкриття поточного рахунку
3. Форму фінансової пропозиції;
4. Форму технічної пропозиції, в т. ч.:
Свідоцтво/виписка про державну реєстрацію.
Свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ / Свідоцтво про реєстрацію платника єдиного податку (за наявності).
Копія статуту повністю (якщо статут після 2016 р. - опис документів).
Витяг з державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців (поточний рік - обов'язково).
У разі субпідряду слід подати копію угоди з субпідрядником або угоду про наміри.
Фінансовий звіт за останні два роки діяльності компанії.
Звіти про аудит за останні два роки (за наявності).
Копія ліцензії (за наявності)
Копія протоколу призначення директора (документ, що підтверджує призначення директора).
Копія довіреності (в разі, якщо директор діє не на підставі статуту).
 
5. Гарантійний лист (за формою)
Вищевказані документи мають бути заповнені в електронному вигляді, завірені підписом та печаткою і подані у вигляді сканованої копії та оригіналу.
 
Фінансова пропозиція повинна бути дійсною на весь період проведення тендеру. Обов’язково в фінансовій пропозиції врахувати вартість зображень зовнішнього виду, внутрішнього інтер’єру  та окремих приміщень майбутньої відреконструйованої Будівлі ДЮСШ Костянтинівської міської ради. 
 
Усі необхідні документи Учасник відправляє в електронному вигляді на електронну пошту Замовника – [email protected]. У темі листа із посиланням для завантаження електронної версії пропозиції необхідно вказати: Тендер/назва тендеру.
 
Документи в оригіналі відправити поштою на адресу Замовника: 01023, м. Київ, вул. Мечникова, 2, БФ «Фонд Бориса Колеснікова», (067) 472 84 47. 
 
На конверті необхідно вказати номер тендеру та назву проекту: Тендер: Розробка проектно-кошторисної документації на реконструкцію Будівлі дитячо-юнацької спортивної школи Костянтинівської міської ради.
 
Адреса та номер телефону Замовника вказується виключно для надсилання пропозицій щодо тендеру. 
 
Усі комерційні пропозиції, надіслані Фонду, після закінчення тендеру або способом, відмінним від передбаченого, до розгляду прийматися не будуть. 
 
Довідкову інформацію можна отримати за поштою: [email protected].
 
БФ «Фонд Бориса Колеснікова» має за собою право прийняти або відхилити будь-яку Пропозицію, а також у будь-який момент анулювати процес відбору та відхилити усі Пропозиції. При цьому БФ «Фонд Бориса Колеснікова» не матиме жодних зобов’язань перед Учасниками тендеру.
 
 
З повагою, директор Софія Мудрик