Banner
Banner
Чтобы поверить в добро, надо начать делать его Лев Толстой

Новости

07 апреля 2022

Фонд Бориса Колеснікова здійснює масштабну евакуацію мешканців Донеччини

6 квітня Фонд Бориса Колеснікова організував евакуаційні поїзди для мешканців Донецької області у зв’язку з можливим загостренням ситуації в регіоні. Відтак 1100 жителів Костянтинівки, Дружківки, Покровська, Слов’янська, Лиману та Бахмута вже сьогодні дістануться більш безпечних міст на заході України. 
 
Фонд вважає обов’язком підтримати державу у цей нелегкий час та сконцентруватися на допомозі громадянам України, які цього потребують. Так, за останній місяць за підтримки благодійників було передано більш ніж 30 тисяч кілограмів м'ясної і ковбасної продукції «АПК-ІНВЕСТ» на потреби територіальних громад та забезпечені окремі центри для переселенців кондитерськими виробами «Конті». За участі благодійного Фонду була організована з-за кордону доставка 70 тисяч кілограмів гуманітарного вантажу у вигляді харчової продукції та медикаментів, доставлених до Донеччини. Крім того, разом з хокейним клубом «Донбас» Фонд здійснює автобусні перевезення мешканців області до Дніпра. 
 
Нагадаємо, Фонд Бориса Колеснікова 13 років поспіль спрямовує зусилля на підтримку дітей, талановитої молоді та малозахищених верств населення.