Banner
Banner
Человек, который занимается благотворительной деятельностью, получает столько благ, сколько благочестия есть в том человеке, которому он сделал пожертвование или на сколько благочестивой деятельностью он занимается В. Синельников

Новости

21 июня 2022

Фонд Бориса Колеснікова продовжує надавати підтримку територіальним громадам Донеччини

Наразі кожен українець працює на своєму фронті та робить усе можливе задля наближення такого омріяного та довгоочікуваного «Ми перемогли»! Зокрема, Фонду Бориса Колеснікова в період з 6 по 20 червня вдалося: 
 
у зв’язку з потребою у медичному транспорті придбати та передати на передову автомобіль Ford Tranzit. Наразі Фонд займається покупкою ще одного автомобіля швидкої допомоги.
 
за підтримки партнерів завезти до Донецької області близько 60 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Предмети гігієни, продукти харчування для малечі і дорослих отримали мами з дітками, люди з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї, а також багатодітні родини; 
 
надати першу допомогу мешканцям міста Дружківка, які втратили свої домівки через прильоти снарядів; 
 
забезпечити медичні заклади міста Костянтинівка медичними виробами першої необхідності;
 
роздати близько 2 500 продуктових наборів освітянам Костянтинівської громади; 
 
передати комунальникам Костянтинівки, що забезпечують життєдіяльність міста, 1 300 продуктових наборів;
 
відправити близько 5 000 наборів м'ясо-ковбасної продукції «АПК-ІНВЕСТ» та 3 000 солодких наборів ТМ «Конті» територіальним громадам та Силам ТрО.
 
Нагадаємо, Фонд Бориса Колеснікова допоміг евакуюватися з Донеччини 3 000 людей, а для тих, хто залишився в регіоні, благодійники завезли 430 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Крім того, Фонд придбав будівельні матеріали вартістю 500 000 гривень для відновлення інфраструктури в Бахмуті та надав підтримку 1 100 вихованців дитячих будинків, яких було евакуйовано зі східних та південних областей до Закарпаття.