Banner
Banner
Доброта не имеет возраста Клод Денсон Пеппер

Новости

31 августа 2022

Фонд Бориса Колеснікова прозвітував про надання благодійної допомоги

Фонд Бориса Колеснікова традиційно звітує про зроблене за два останні тижні. Кінець літа видався спекотним у всіх сенсах цього слова, в тому числі, і на гуманітарному фронті. Отож: 

• Благодійники придбали автомобіль швидкої допомоги. Наразі повністю укомплектована швидка передана медикам на передову.
 
• Фонд продовжує підтримувати територіальні громади, які найбільше постраждали від військових дій та забезпечувати місцевих мешканців м'ясоковбасною і солодкою продукцією. Так, цього разу було передано головам громад 3 000 наборів ПрАТ «АПК ІНВЕСТ» та 4 000 наборів ТМ «Конті». 
 
• Традиційно Фонд за підтрики партнерів допоміг волонтерам завезти 75 000 кілограмів гуманітарної допомоги, а саме: лікарських засобів, продуктів харчування, одягу та предметів гігієни. Вантаж був доставлений до Донеччини і переданий малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, людям з інвалідністю, пенсіонерам, мамам з маленькими дітками. 
 
• Благодійники також продовжують опікуватися медиками Костянтинівської громади, які працюють у штатному режимі та стоять на варті здоров’я та життя пацієнтів. Їм передані продуктові набори ти медичні засоби першої необхідності. Не забуває Фонд і про комунальників та працівників служб, що забезпечують життєдіяльність Костянтинівської да Дружківської громад: вони теж систематично отримують продуктові набори. 
 
Нагадаємо, за півроку Фонд Бориса Колеснікова завіз до Донецької області близько 725 000 кілограмів гумвантажу, а ще передав очільникам територіальних громад 118 000 наборів м'ясоковбасної продукції ПрАТ «АПК ІНВЕСТ» та 67 000 солодких наборів ТМ «Конті».