Banner
Banner
Доброта не имеет возраста Клод Денсон Пеппер

Новости

02 ноября 2022

Благодійники звітують: що вдалося зробити Фонду Бориса Колеснікова у жовтні

Благодійники України продовжують далі тримати гуманітарний фронт та звітують про свою діяльність. Зокрема, Фонду Бориса Колеснікова у жовтні вдалося: 
 
* Передати благодійному фонду «Клюсів 2019» з міста Червоноград Львівської області близько 2 000 кілограмів солодощів для діток-переселенців. Ще 3 500 солодких наборів з печивом і цукерками Фонд доправив до прифронтових та деокупованих територіальних громад та роздав їх малечі.
 
* Передати медичним закладам Костянтинівської громади медзасоби першої необхідності та медвироби для боротьби з коронавірусом. 
 
* За підтримки партнерів посприяти завезенню до Донеччини близько 72 000 кілограмів гуманітарного вантажу та роздати одяг, продукти харчування, предмети гігієни пенсіонерам, людям з інвалідністю і сім’ям з маленькими дітками. 
 
* Подякувати за щоденну самовіддану працю комунальникам та медикам Костянтинівської громади і передати їм 3 000 продуктових наборів.
 
Нагадаємо, за останні 8 місяців за безпосередньої підтримки Фонду Бориса Колеснікова було завезено до Донеччини 942 000 кілограмів гуманітарної допомоги та передано на потреби громад 125 000 м'ясоковбасних і 76 500 солодких наборів.