Banner
Banner
Благие намерения - ничто, если они не претворяются в добрые дела Жозеф Жубер

Новости

08 июля 2022

Фонд Бориса Колеснікова передав черговий автомобіль швидкої допомоги

Шлях до перемоги нелегкий і тернистий, та всі ми своєю єдністю, стійкістю духу, взаємопідтримкою і плідною працею невпинно її наближаємо. Фонд Бориса Колеснікова докладає до цього максимум зусиль. Так, зокрема, в період з 21 червня по 8 липня благодійники змогли: 
 
придбати автомобіль швидкої допомоги. Транспортний засіб вже допомагає рятувати життя на передовій;
 
на прохання ВЦА закупити та передати генератор на передову; 
 
передати близько 4 500 наборів м'ясо-ковбасної продукції «АПК-ІНВЕСТ» та 3 500 солодких наборів ТМ «Конті» окремим територіальним громадам та батальйонам Сил ТрО;
 
за підтримки партнерів завезти до Донеччини близько 60 000 кілограмів гуманітарного грузу (одяг, лікарські засоби, предмети гігієни і продукти харчування) та роздати їх найбільш вразливим верствам населення; 
 
забезпечити медичні заклади Дружківки та Костянтинівки медичними засобами першої необхідності;
 
роздати близько 3 000 продуктових наборів комунальникам Костянтинівки, працівникам Департаменту соцзахисту населення Дружківки, а також рятівникам ДСНС Костянтинівки та Дружківки. 
 
Нагадаємо, в квітні Фонд Бориса Колеснікова евакуював з Донеччини 3 000 людей до більш безпечних областей на заході країни. Для населення, яке залишилося в області, було завезено близько 500 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Крім того, волонтери Фонду передали 107 000 наборів м'ясо-ковбасної продукції ТМ «Конті» та 53 000 солодких наборів ТМ «Конті» територіальним громадам, які найбільше постраждали від воєнних дій.