Banner
Banner
Благотворительность приходит с раскрытыми ладонями, ее назначение - отдавать Перл Бак

Новости

07 октября 2022

Фонд Бориса Колеснікова прозвітував про надання благодійної допомоги у вересні-жовтні

Сьогодні 226-й день повномасштабної війни, а Фонд Бориса Колеснікова вчергове звітує про надану благодійну допомогу за останні два тижні. 
 
Отож, за 14 днів благодійники змогли: 
 
За підтримки партнерів завезти до Донеччини 70 000 кілограмів гуманітарного вантажу. Продукти харчування, предмети гігієни та одяг були передані пенсіонерам, людям з інвалідністю і сім’ям з маленькими дітьми. 
 
Передати прифронтовим та деокупованим територіальним громадам близько 3 500 м'ясоковбасних наборів ПрАТ «АПК ІНВЕСТ» та 4 000 солодких наборів ТМ «Конті». 
 
Надати допомогу у вигляді продуктових наборів медикам Костянтинівської громади, а також забезпечити медзаклади ліками та засобами першої необхідності.
 
Допомогти сім’ям з новонародженими малюками у м. Дружківка одягом, підгузками, іграшками та дитячим харчуванням.
 
По запиту вчергове передати дружківському Свято-Миколаївському храму продукти харчування. Там щоденно під керівництвом настоятеля храму – отця Миколая – влаштовуються гарячі обіди для малозабезпечених та переселенців.
 
Нагадаємо, за майже 8 місяців війни Фонд Бориса Колеснікова завіз до Донеччини 870 000 кілограмів гуманітарної допомоги і передав громадам 125 000 м'ясоковбасних та 73 000 солодких наборів.